algemene voorwaarden shop

patronen

ruilen & retourneren

Patronen op maat kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Digitale patronen kunnen alleen geruild of geretourneerd worden zolang deze niet gedownload zijn.

Digitale patronen kunnen slechts eenmalig gedownload worden. Neem contact met ons op in het geval je het patroon nogmaals wilt downloaden.

Papieren patronen kunnen alleen geruild of geretourneerd worden in gesloten verpakking. De verzenkosten zijn voor eigen rekening.

levering

De productietijd van een patroon op maat bedraagt 3 werkdagen na aanlevering van de benodigde foto’s of afpassessie.

Het patroon wordt digitaal aangeleverd. Een patroon in confectiematen kan direct gedownload worden, een patroon op maat wordt per mail verzonden.

Een patroon kan slechts éénmaal gedownload worden. Is je patroon verloren gegaan? Neem in dat geval contact met ons op.

gebruik

Het is niet toegestaan de patronen door te verkopen of door te geven.

De modellen vallen onder het auteursrecht en mogen niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Pattern Factory.

De patronen zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is zonder schriftelijke toestemming van Pattern Factory niet toegestaan. 

Uiteraard is het toegestaan om het model door een professionele kleermaker/coupeuse te laten vervaardigen.

kwaliteit

De patronen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en uitvoerig gecontroleerd. Heb je desondanks toch een fout ontdekt? Laat het Pattern Factory weten. Mocht er inderdaad een fout in het patroon zitten, dan vergoed Pattern Factory eventueel geleden schade.

De patronen zijn voor de gevorderde kledingmaker. Pattern Factory is niet verantwoordelijk voor mislukte projecten door onvoldoende vaardigheden.

workshops

algemeen

Je kunt ook voor een ander persoon een patroon op maat laten maken. Deze persoon moet dan uiteraard wel mee komen naar de afpassessie.

afmelden

Afmelden voor de workshop kan totdat je patroon verzonden is, daarna is afzeggen niet meer mogelijk.

Je deelname is echter wel overdraagbaar. Heb je al een patroon ontvangen? Dan maakt Pattern Factory voor exx  een nieuw basispatroon.

locatie

De workshop vindt plaats bij Pattern Factory in Eindhoven. Makkelijk te bereiken met de auto en bus, gratis parkeren voor de deur.

data

De vastgelegde data vind je op de aanmeldpagina.
Bij 3 of 4 deelnemers kan de workshop ook op verzoek gegeven worden.

inhoud